Mínims

Convent de Sant Francesc de Paula de Valls
< anterior Inici Catalunya Alt Camp Valls següent >

Alt Camp

Els mínims s'establiren a Valls el 1581 ocupant l'ermita de Santa Magdalena que van adaptar de manera provisional pel seu ús. El 1582 iniciaren la construcció d'un nou convent i església, lloc on van traslladar el 1595, durant la construcció havien ocupat també cases particulars i la capella de Santa Tecla (del 1590 a 1595), al castell. Foren exclaustrats temporalment durant el Trienni Liberal (1821-23) i definitivament el 1835. El temple actual és del segle XVIII. Des de l'exclaustració s'ha utilitzat com escola i hospital.

Sant Francesc de Paula de Valls

Claustre de Sant Francesc de Paula