Castella i Lleó
Convent de Carmelitas Descalzos de Segòvia. San Juan de la Cruz
< anterior Inici Espanya Castella i Lleó Segòvia següent >

Segòvia

El convent de San Juan de la Cruz ocupa el mateix lloc on es trobava l’antic convent de Santa María de Rocamador, fundat el 1208 i que el 1566 els trinitaris van deixar per ocupar un altre indret de la ciutat. El 1579 havia mort Juan de Guevara, el qual havia deixat els fons necessaris per la fundació un convent a Segòvia. La seva vídua va fer les gestions pertinents per l’arribada dels carmelites descalços i el 1586 ja es va establir el convent d’aquest orde, en un lloc provisional. El mateix any es va procedir a la compra de l’antic convent trinitari i el 1588 es va ocupar la nova casa. En aquesta fundació hi va intervenir de manera decisiva sant Juan de la Cruz, que actualment és enterrat i venerat en aquesta església.

Carmelitas Descalzos de Segovia
El convent dels carmelites