Castella i Lleó
Monestir de Santa María Magdalena. Agustinas de Medina del Campo

Valladolid
Monestirs de Medina del Campo

Agustinas de Medina del Campo

Agustines

Tot i que ja s'hi estava treballant des del 1529, el monestir d’agustines fou fundat el 1551 per Rodrigo de Dueñas i la seva esposa Catalina Cuadrado i destinat a acollir a “penedides”, pel que també es coneixia com convent de la Penitencia. Tot i mantenir un lligam amb l’orde de Sant Agustí des del seu començament, l’adopció oficial de la Regla no es va efectuar fins el 1596. Segons el que es va establir en la seva fundació, el monestir mantenia també una escola. El 1700 va prendre l’advocació de la Magdalena, època en que es van portar a terme importants obres de reforma de la casa.