Castella i Lleó
Priorat del Santo Sepulcro de Toro

Monestirs de Toro

Santo Sepulcro de Toro
Església del Santo Sepulcro

Sant Sepulcre

Aquesta casa del Sant Sepulcre es troba documentada a Toro el 1128 com una església propietat d’aquell orde. En una data desconeguda s’hi va instaurar un monestir amb les seves dependències annexes on en el segle XV tenia seu el vicari general pels regnes de Castella, Lleó, Portugal, Navarra i Galícia, estatus que va mantenir fins la seva extinció el 1489. En aquella data la casa va passar a mans de l’orde de Sant Joan de Jerusalem, que també estava present a Toro, i que hi va mantenir un priorat. Els canonges del Sant Sepulcre tenien, a més, moltes altres esglésies i propietats a la ciutat de Toro.