Normandia
Abadia de Notre-Dame de Barbery
< anterior Inici França Normandia Calvados següent >

Calvados

El 1140, Robert Marmion va fer donació de Barbery i la seva església a l’abadia de la Trinité de Savigny amb la voluntat d’establir-hi un monestir, però a causa de la seva mort aquella iniciativa no va arribar a bon port i va quedar com una granja de Savigny fins que el seu fill, també anomenat Robert, va poder acabar obra l’any 1176. L’any següent el papa va confirmar la donació inicial. Després de patir els efectes de les guerres de Religió, el 1639 la casa fou reformada pel que fa a la seva observança de manera paral·lela a La Trapa i va mantenir-se amb activitat fins la Revolució, quan la comunitat es va dispersar i es van anar perdent bona part de les seves construccions.

Barbery
Abadia de Barbery