Centre-Val de Loira
Comanda de La Boissière
< anterior Inici França Centre-Val de Loira Eure i Loir següent >

Eure i Loir

Aquesta casa fou fundada en època del comte Teobald V de Blois, qui va confirmar, el 1183, una donació efectuada per Gaudefroy de l’Isle a favor dels templers. A aquesta donació li van seguir després moltes altres. A mitjan del segle XIII van mantenir un litigi amb els comtes de Blois. Quan el Temple fou suprimit, la casa va passar a mans dels hospitalers, els quals van mantenir el lloc d'assistència que els templers havien construït per atendre els pelegrins. Actualment encara es conserva la capella de Notre-Dame.

La Boissière
La Boissière