Monestirs de Nova Aquitània
Comanda de Saint-Antoine de La Lande. La Grande-Lande
< anterior Inici França Nova Aquitània Deux-Sèvres següent >

Deux-Sèvres

En aquest lloc existia una capella dedicada a Saint-Blaise, que el 1260 fou donada als antonians, que s’hi van establir. Aquesta comanda va dependre de la de Boutiers (Charente), hom desconeix qui va aixecar l’església actual, possiblement a començament del segle XVI. En aquella època va patir els efectes de les guerres de Religió (1562) resultant incendiada. El 1633 la casa va adoptar la nova reforma antoniana que havia començat pocs anys abans i durant els anys següents es va procedir a la restauració física dels edificis encara malmesos a causa de la guerra. El 1777 l’orde antonià i aquesta casa foren integrats a l’Hospital de Sant Joan de Jerusalem, que es va fer càrrec del lloc en endavant.

La Lande
Saint-Antoine de La Lande