Provença-Alps-Costa Blava
Convent dels Cordeliers d'Embrun
< anterior Inici França Provença-Alps-Costa Blava Alts Alps següent >

Alts Alps

Un primer convent dels franciscans es trobava al nord de la vila, hom considera que fou fundat a la primera meitat del segle XIII. Va quedar destruït durant el segle XIV i per això es va traslladar a l’interior (1335), gràcies al suport del delfí del Vienès, Humbert II (1333-1349). El 1443 es va consagrar l’església del nou convent. D’aquest establiment es conserven algunes dependències, ara a mans particulars, a més d’algunes capelles del mur nord de l’església amb la particularitat de conservar també bona part de la seva decoració mural, que caldria situar entre els segle XV i XVI. La resta de l’església fou enderrocada a la primera meitat del segle XX a causa del seu mal estat de conservació i al seu lloc ara hi ha una plaça.

Cordeliers d'Embrun
Capelles laterals de l'església