Priorat de Donchery
Prieuré de Donchery
< anterior Inici França Gran Est Ardenes següent >

Ardenes

En aquest lloc es va establir un modest priorat depenent de l’abadia de Saint-Médard de Soissons (Aisne). L'any 887, el monarca carolingi Carles el Gras va donar el lloc de Donchery a aquell monestir, que poc abans havia patit la seva destrucció a causa d’una incursió normanda. Segurament Donchery havia de servir de refugi pels monjos de Soissons però tampoc va resultar segur. L’església es va dedicar a sant Onèsim, bisbe de Soissons, després va patir diverses destruccions amb el pas del temps i l’edifici actual és bàsicament del segle XVI, restaurat després de resultar afectat en el decurs de la Primera Guerra Mundial.

Donchery
L'església de Donchery