Priorat de La Rochepot
Prieuré Saint-Georges de La Rochepot / Notre-Dame

Costa d'Or

Cercador contacte

Costa d'Or

En aquest lloc hi havia un modest priorat depenent de l’abadia benedictina de Flavigny (Costa d’Or) segurament fundat en el segle XII, l’església es va aixecar a mitjan d’aquella centúria. Tot i les modificacions es conserva bona part de l’edifici medieval. El priorat va resultar afectat en diverses ocasions pels episodis bèl·lics que va viure el territori. Al segle XVI els monjos es van desplaçar al priorat de Couches (Saona i Loira) deixant a La Rochepot només les funcions parroquials. No hi ha restes de les dependències del priorat.

La Rochepot

La Rochepot