Alt Saona
Haute-Saône

Fontaine
Monestir de Fontaine

Montbozon
Convent dels Dominics de Montbozon

Convent i hospital fundat a mitjan del segle XV per Philibert de Vaudrey. Clausurat temporalment el 1624 a causa d'una falta greu. Va mantenir-se, però, fins la Revolució.

Montbozon
Fundació de Montbozon

Jonvelle
Priorat de Jonvelle

Priorat benedictí depenent de l'abadia de Luxeuil a qui va confirmar el papa Honori III el 1222. A partir de 1598 va tenir també funcions parroquials.

Jonvelle
Priorat de Jonvelle

Provenchère
Cordeliers de Provenchère

En aquest lloc existia un ermitatge on s'havia retirat el cavaller Jacques de Neuville que va romandre en aquest indret fins que a causa de la seva avançada edat es va retirar al convent dels Cordeliers de Chariez (Alt Saona) fins la seva mort, el 1487. L'ermitatge va passar a mans dels franciscans que hi van bastir un convent. Suprimit amb la Revolució es va incendiar i va quedar abandonat. Ara és en ruïnes.

Montigny
Monestir de Montigny

Monestir de clarisses fundat a Montigny-lès-Vesoul el 1286 per Simon de Joinville i Jean de Chalon. Era destinat a joves pertanyents a la noblesa. Després de patir els efectes de les inestabilitats polítiques des del segle XV, el 1686 fou incendiat i es va reconstruir durant el segle XVIII. Suprimit amb la Revolució.

Champlitte
Agustins de Champlitte

Convent de frares agustins fundat a Champlitte el 1398 per Jean de Vergy (+ 1418). Va mantenir l'activitat fins la Revolució.

Champlitte

Theuley
Abadia de Theuley

Monestir cistercenc fundat el 1130 des de Morimond de qui era la cinquena "filla". La tradició li atribueix un origen miraculós protagonitzat per Pierre Mauregard, el seu fundador. Després de la Revolució va quedar pràcticament destruït.

Filiació de Theuley
Segons l'Originum Cisterciensium